Условия за ползване

Дата на публикуване 07-22-2015

Тази страница представя условията за достъп и използване на сайта http://jobs.nsbs.bg/.

Ако не приемате тези условия, моля да не използвате сайта! При настъпване на промяна в условията, тя ще бъде отразена на тази страница.

Сайтът е разработен и е собственост на Национално сдружение на българските спедитори с цел популяризиране на спедиторската професия. Сайтът не предлага публикуване на обяви за работа от фирми, които не са членове на НСБС.

Сайтът функционира нормално и пълноценно, въпреки това, той подлежи на непрекъснато усъвършенстване. Не носим отговорност за настъпили технически проблеми, загуба на данни и последиците от това. Независимо, че правим всичко възможно за безпроблемното му функциониране, използването на сайта е изцяло на Ваша отговорност.

Използването на кирилица е задължително в целия сайт! 

Нарушителите ще бъдат предупреждавани, а в случай на системно нарушение, достъпът до сайта ще им бъде отнеман. Изключения се допускат по отношение на попълване на информация, която е на английски език и изисква да бъде въведена на латиница - обяви, автобиографии и т.н.

Лични данни

Национално сдружение на българските спедитори  е регистриран оператор на лични данни. Ние не събираме лични данни по какъвто и да е начин, освен ако не бъдат предоставени доброволно от потребителите! Ние не носим отговорност за качеството на предоставените данни - за тяхното съдържание отговарят потребителите, които са ги въвели. В този смисъл ние не гарантираме за истинността на профилите в сайта. Ако се съмнявате в данните на някой потребител, моля да ни информирате.

Публикуване на обяви

За да гарантираме надеждност и ефикасност на сайта и неговите потребители, при публикуване на обяви трябва да бъдат спазени следните условия:

  1. обявата трябва да има ясно и конкретно заглавие - не се допускат абстрактни и заблуждаващи заглавия;
  2. обявата трябва да съдържа пълна, точна и ясна информация, необходима за кандидатстване, без да изисква посещение на външни страници;
  3. обявата не може да съдържа дискриминативни текстове, изисквания и твърдения;
  4. обявата не може да промотира продукти, услуги или уеб страници;
  5. обявата не може да съдържа изисквания за присъединяване към социални мрежи, за регистрации, за участия в игри и т.н.;
  6. обявата не може да съдържа линкове, страници към социални мрежи, електронни адреси.

Абонирайте се за новини от платформата:

Copyright NSBS , 2015. All Rights Reserved. Web design and concept by Moby2.Ltd