За нас

Дата на публикуване 07-20-2015

Сайтът http://jobs.nsbs.bg/  е интернет платформа за търсене и предлагане на свободни работни и стажантски позиции в областта на спедицията и логистиката. Сайтът е собственост на Национално сдружение на българските спедитори.

Приоритет на НСБС и основната цел на платформата е популяризиране на спедиторската професия. Платформата  е отворена за всички специализирани висши учебни заведения, които обучават кадри в областта на транспорта и логистиката. Наши настоящи партньори са Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и ВТУ Тодор Каблешков, с които НСБС има подписани Меморандуми за сътрудничество. 

В тази платформа се регистрират два типа потребители: кандидати за работа и работодатели.

Всеки регистриран  работодател (член на НСБС) има възможност да публикува обяви за свободни позиции в неговата фирма. След одобрение от администратор обявата става видима в сайта и достъпна за търсене и преглед от потенциални кандидати, които са регистрирани в платформата.

В случай, че желаещи изпратят своите документи за участие в подбора за съответната длъжност, работодателят има възможност да прегледа техните кандидатури и да им даде определен статус (пр. подходящ), според поставените изисквания за позицията.

Кандидатите  за работа могат да създават свои автобиографии по предварително определен шаблон, да преглеждат вече одобрени и публикувани обяви за работа и да кандидатстват по тях.

В този процес всеки кандидат може да изпрати необходимите документи и лично съобщение до работодателя. По преценка на последния може да бъде осъществена обратна връзка по начин, който е най-удобен за него, извън рамките на платформата. Освен това кандидатите имат възможност за преглед на история от минали кандидатствания – кога, за коя позиция и при кой работодател са кандидатствали.

Ние се стремим да усъвършенстваме платформата, да я направим възможно най-удобна, гъвкава и лесна за употреба от нейните клиенти. Ако желаете да се включите в този процес, може да ни изпратите своите коментари ТУК.

Предстоят нови интересни възможности. Станете част от потребителите на http://jobs.nsbs.bg/ и се възползвайте от тях!

Абонирайте се за новини от платформата:

Copyright NSBS , 2015. All Rights Reserved. Web design and concept by Moby2.Ltd